Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

tirsdag 19. mars 2019

En bra start på året 2019


Fotointeressen har ligget brakk en stund og jeg har slitt med å finne både motivasjon og inspirasjon, men så ble jeg tipset av en god venn om ei lappugle som hadde dukket opp i Østfold. En litt plaget stakkar (ugla altså) som nok ble litt ufrivillig kjendis.

Det ble valfartet fra både øst og vest for å få foreviget fuglen på brikka og lokalavisa hadde en egen sak om både fuglen og mengden mennesker som var der. Jeg var heldig og dro dit rett etter jobb, ble møtt av kjentmann og loset trygt frem. Faktisk var vi de eneste denne ettermiddagen og vi fikk en flott stund sammen med en fantastisk fugl.


Om noen tror at ugla snur seg for å se på fotografen er dette helt feil, for mens jeg stod og tok bilde av den fløy det en større fugl bak meg og ugla reagerte på denne ..


Så var jeg kanskje ikke så interessant allikevel, for ugla snudde seg tilbake og ble sittende med ryggen til en liten stund før den sakte slapp kvisten den satt på og gled lydløst innover i skogen.

En bra start på året og en tur som jeg kjenner vekket interessen for foto igjen. Det er disse opplevelsene (selv om det er en kjendis-fugl) som gjør naturfoto spennende og frister til flere turer :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar