Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

søndag 26. november 2017

Eventyrskogen og ukas bilde gjennom 2017 .. Uke 48


Noen skikkelser blir man aldri ferdig med, dette er en av dem ..

Har tatt en rekke bilder av denne skikkelsen de siste åra, forskjellig lys og kontraster i skogen skaper hele tiden nye scener. Søndag passerte jeg på ny og jeg tenkte jeg skulle forsøke fra en litt annen vinkel, få med en forgrunn å skape litt mer dybde og liv i bilde.

Til nå er nok dette det bilde jeg er mest fornøyd med av denne skikkelsen, her klarte jeg å fylle bilderamma, kvistene skaper en slags diagonal og bevegelse i bilde og lyset skaper den stemningen jeg liker så godt.

Jeg er på mange måter heldig som holder på med denne type foto, motivene er på samme sted hele tiden og jeg kan oppleve dem i forskjellig lys og stemninger. Noen ganger stemmer det ikke i det hele tatt, mens andre ganger lykkes man.

Det gjelder å bruke tid og oppsøke plasser flere ganger, ikke slå seg til ro med at man er fornøyd med de bildene man har ..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar