Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

tirsdag 3. januar 2017

Eventyrskogen og ukas bilde gjennom 2017 .. Uke 1


I 2017 vil jeg satse mer på "eventyrskog-prosjektet" mitt og planen er å dele et bilde fra dette prosjektet sammen med en liten historie hver uke gjennom året. Først ute er denne skapningen som jeg traff på første nyttårsdag.

Formiddagen første nyttårsdag brukte jeg i skogen med kamera rundt halsen, kokeapparat og god kaffe i sekken. Turen gikk i et spennende område hvor skogen er mer åpen og slipper inn mer lys enn der jeg normalt ferdes. Mens jeg gikk på stien hørte jeg plutselig noen forsiktige stønn et stykke unna, jeg smøg meg forsiktig i retning av lyden da jeg plutselig fikk øye på denne skapningen. Bredbent og ustødig stod den å lente seg mot en buskelegg og virket i svært så dårlig forfatning. Det hadde nok blitt litt for mye bjørke-sevje natta i forveien, så formen var sikkert ikke helt på topp. Vi stod der og målte hverandre opp og ned et øyeblikk, den var nok ikke helt sikker på om det den så var riktig eller om effekten etter nattens feiring var helt ute av kroppen for den sa ingen ting ..

Jeg lot den være i fred med sine plager og gikk videre på min søken etter skogens skapninger og jeg trengte ikke gå lenge før det dukket opp flere ..

Fortsettelse følger uke 2 ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar