Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

fredag 5. august 2016

Endelig ...


Bilde av nattravn er nok sommerens høydepunkt for min del. Jeg har forsøkt å finne den ganske lenge, men uten hell. Drømmen var selvfølgelig å få et bilde fra egen nærområde, men har også vært andre steder.

Har ikke hatt hellet med meg ute i skogen, men på vei hjem fra en av mine nattlige turer fikk jeg se et grønt sterkt lys (omtrent som katteøyne) som lyste opp på veien når billysene traff den. Trodde først det var en rev eller et dyr, men når jeg kom nærmere så jeg at det var en fugl.

Jeg kjørte så nær jeg turte og så da at det var en nattravn. Snek meg ut av bilen og la meg på magen i veirenna og brukte billysene som kunstig belysning. Hvor refleksjonene kommer fra vet jeg ikke, men synes bilde ble litt spesielt :-)

Legger ved en variant i sort-hvitt også siden jeg synes begge versjonene er bra ..


Ønsker meg fortsatt et bilde av den i skogen og i et mer naturlig miljø, men er utrolig glad for å sitte med bilder av den :-)
8 kommentarer:

 1. Snyggt! Jag gillar de mystiska reflektionerna i grönt och blått. =)

  SvarSlett
 2. Häftigt Jørn! Kanske inte det första man tror att man ska få se sittande på vägen :D Tycker det blev två fina bilder, trots billjuset och den mörka natten. Precis som Henrik tycker jag att reflektionerna gör bilden mer intressant och spännande.

  Tycker bra om dina svartvita bilder, men föredrar nog färgversionen i det här fallet. I den blå reflektionen ser man en form som påminner om en blomma... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-)
   Synes selv at fargevarianten er best, men liker begge.

   Slett
 3. Dette er flott, Jørn! Jeg liker nå farger best.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-)
   Her er jeg nok enig med deg, men måtte ha en "obligatorisk" svarthvitt-variant også ;-)

   Slett