Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

onsdag 22. juni 2016

Kveldstur med fiskestang og kamera ..


Planen var egentlig å fiske, men litt dårlig bett og en strandsnipe som holdt til i ei buske rett ved siden av meg førte til at fokus ganske raskt flyttet seg fra fiskestang til kamera ..

Har vært mye svarthvitt av strandsnipa fra meg, så derfor tenkte jeg at jeg denne gangen kanskje skulle forsøke meg på litt farger ;-)

Den var ikke så opptatt av å jage meg denne gangen, men var mer opptatt med å fange insekter ..
Det ble en del bilder fra samme miljø og jeg klarte rett og slett ikke bestemme meg for hvem jeg synes ble "finest", så da tenkte jeg at jeg lager et blogg-innlegg, da kan den som ser gjøre seg opp sin egen mening.

Dette er kanskje det bilde jeg liker best når alt kommer til alt. Liker hvordan den betrakter meg og virker litt undrende til denne raringen med en lang tut i ansiktet. Merkelig nebb kanskje den tenkte ;-)


Bildene er ikke oppskarpet eller lysnet, men kun rettet hvitballanse og dobbelklikket på whites and black. I tillegg har jeg lagt en svak s-kurve i tone curve. (Lr5)


Alle bildene er tatt med samme innstillinger (f/6,3, 1/640 sek), men iso er varierer noe ( 560-900 iso) siden jeg nesten alltid benytter auto-iso når kameraet er satt i manuell modus.


Spennende med farger en gang i blant også, kan jo ikke bare leve i en fargeløs verden ;-)
Mye likt, men sånn er det ;-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar