Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

tirsdag 29. mars 2016

2016. Nytt år og nye muligheter ..


Jeg har vinglet mye frem og tilbake mellom farger og sorthvitt, dokumentært og mer lekent. Dette har gjort at jeg ikke føler jeg utvikles i noen spesiell retning, så fra og med nå har jeg derfor bestemt meg for å gå tilbake til det jeg liker aller best, nemlig svarthvitt og utelukkende svarthvitt.

Dette er en type foto jeg føler jeg "mestrer" litt og vil derfor forsøke å utvikle meg videre i mitt eget uttrykk. Få tilbake lekenheten og ikke forsøke å tilpasse meg og bli main streem. Gi blanke i tommeltotter og likes på fjæsboka og gå for mitt og hva jeg liker.

Så første blogginnlegg 2016 består derfor av to bilder fra påsken som jeg er veldig godt fornøyd med og som fikk meg til å innse at det var denne veien jeg skulle gå.


Så hva er nytt med dette tenker du kanskje, han har jo gjort det samme tidligere?

Vel, forskjellen nå er at jeg undereksponerer og forsøker å skape mest mulig ferdig bilde i fotoøyeblikket og ikke "lager" bilde i etterbehandlingen. Utvikle meg rent fotomessig og rendyrke mitt eget bildespråk og min egen måte å formidle på.

Så håper jeg at andre også setter pris på mine bilder og kanskje til og med synes de skiller seg litt ut :-)


2 kommentarer:

 1. Vad roligt att du är tillbaka i bloggform Jørn! Den första bilden är verkligen fin och originell, mystisk och spännande. Toppen! :) Det är helt rätt att du fokuserar på de bilder som känns mest intressanta för dig, gör dina bilder. Det ska bli roligt att följa din fortsatta utveckling!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-)
   Håper at en mer ensidig satsing fører til utvikling.

   Slett