Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

søndag 6. september 2015

Nytt og spennende ..


Jeg har nettopp kjøpt Nikon 50mm f/1,4.
For en som er vant til å bruke telezoom (Tamron 150-600) som arbeidsverktøy er dette forferdelig uvant, alt blir så utrolig lite :-)

Ivrig etter å teste ut stod jeg opp grytidlig søndag morgen i håp om å leke litt med motlysbilder. Dette er en type bilder jeg ikke har jobbet så mye med, så det ble litt prøving og feiling. Forsøkte meg også på refleksjoner i edderkopp-nett og synes selv det ble ganske tøft. Et mislykket bilde tenker du kanskje .. men det er faktisk jobbet med, og jeg valgte bevisst posisjon for å få flare til å havne midt i nettet. Trollet som stikker frem sin lange nese og kikker inn i bilde (oppe til høyre) er et pluss for en trolljeger som meg ;-)


Sola kommer raskt opp selv om man er tidlig oppe, så plutselig var det iferd med å bli alt for hardt lys, men det ble da noen bilder til før jeg måtte gi meg.Utrolig spennende å leke seg med full blenderåpning.


Men til slutt ble lyset for hardt, så det var bare å pakke sammen og sette nesa hjemover.


Men man kan jo ikke avslutte en foto-økt uten å ta et litt sært bilde i sorthvitt, så en tistel fikk æren av å avslutte dagen :-)


Utrolig morsomt å forsøke nye ting, og dette objektivet kommer jeg til å bli svært god venn med !


2 kommentarer:

  1. Du klarte det med glans. Så flotte bider!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det, jeg hadde det utrolig morsomt ihvertfall 😃

      Slett