Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

torsdag 27. august 2015

Østensjøvannet igjen ..


Østensjøvannet er et flott sted å komme tett på fugl for den som holder på med foto, men det florerer av bilder fra stedet, så å få noe som skiller seg litt ut er ikke lett.

Etter denne turen satt jeg igjen med kun to bilder. Det første ble til ved at jeg lekte med lange lukkertider for å fange nettopp vinger i bevegelse. Jeg synes fuglevinger er fascinerende å se på og hadde lyst til å forsøke noe nytt. Bilde er tatt med 600mm og er ikke beskjært, så det ble noem bomskudd før jeg satt igjen med et bilde hvor jeg synes både komposisjon og bevegelse ble slik jeg ønsket.

Det andre bilde er vel ikke noe spesielt slik ved første øyekast, men for meg er det skarpe lille insektet på vannspeilet og kontakten mellom mellom de to det som gjør bilde spesielt. Det blir en slags fornemmelse av øyekontakt.


Det siste synes jeg ble annerledes og spennende i sorthvitt. Det lar betrakteren gruble litt selv hva det er. Kanskje er det foten til et forhistorisk dyr ? Kanskje ikke :-)


Så ikke den største bildefangsten denne gangen, men tre bilder jeg selv er veldig fornøyd med :-)

2 kommentarer:

 1. Första bilden är riktigt spännande tycker jag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-)
   Bilde tre er lagt til i senere tid, og er det bilde jeg selv liker best.

   Slett