Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

mandag 8. juni 2015

Steinen ..


Tro det eller ei, men denne steinen har jeg jobbet med litt til og fra i nesten to år med unntak av når den har vært dekket av snø. Det er noe ved den som har fascinert meg, men jeg har aldri klart å få frem det jeg ser inni hodet mitt og den stemningen jeg føler ved steinen.

I går kveld fant jeg løsningen. Med sollys som slapp inn mellom grantrærne og bruk av variabelt ND-filter og trippeleksponering kom endelig den stemningen frem som jeg ønsket.

Mulig det er sært og rart, men det å ha et fast punkt å reise innom som et lite prosjekt er veldig lærerikt og givende for meg, lykkefølelsen jeg får når jeg kikker i displayet på kameraet og kan konstatere at DER satt det endelig er ubeskrivelig. Samtidig føler jeg en tomhet over at mine faste møter med denne for meg magiske steinen er over.

Det er som om jeg skjønte det når bilde ble tatt, og at det derfor hviler en slags vemodig stemning over bilde. Takk for mange spennende møter Stein ..





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar