Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

tirsdag 26. mai 2015

Trollet på myra ..


Stor-lomen er en fugl det hersker mye mystikk rundt. Ingen ting er så magisk som å høre stor-lomens skrik gjennom tåkedisen en tidlig morgen, eller i sene kveldstimer hvor hørselen forsterkes i takt med at synet blir svakere. Når man som trolljeger i tillegg får oppleve at et troll kommer ruslende langs myrkanten samtidig med at man tar bilde av denne sagnomsuste fuglen er magien komplett.

Som trolljeger er jeg hele tiden på jakt etter tusser og troll på mine skogvandringer, og en sjelden gang når jeg er ekstra heldig dukker de opp når jeg minst venter det. Denne gangen lusket det et troll i skyggen på myra mens jeg tok bilde av stor-lomen som pusset seg for kvelden. Det likte ikke sollyset så det ble stående og kikket mistroisk inn i det. Jeg lå muse stille og så på noen minutter før trollet vendte om og ruslet tilbake inn i skogen :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar