Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

lørdag 30. mai 2015

Mellom løvverk, skygge og solstråler ..


Jeg bruker mye tid i gammelskog og det er nok i disse omgivelsene jeg trives best, men i går ettermiddag tok jeg turen til Årnes sentrum (Nes på Romerike for de som ikke er fra området) for å spasere en tur fra Årnesbrygga og bortover gangstien på tangen.

Det var som å komme til en helt ny verden for en naturfotograf som normalt ferdes i skyggen blant råtne trestammer, røtter og frodig skogbunn.

Kraftig vind fikk de store bjørkene til å vaie frem og tilbake. Dette skapte en flott forestilling av dansende skygger på de hvite stammene. Det var spennende å se på hvordan skygger og solstråler kjempet om å lage forskjellige stemninger. Jeg ble utrolig overrasket over hvor idyllisk det faktisk var å bevege seg rundt i dette området. Rent og pent med krakker og bord fint plassert med jevne mellomrom. En bitteliten grønn oase midt i Årnes. At heggen blomstret og spredte en fantastisk duft utover området la heller ingen demper på stemningen :-)

Det å gå og se oppover i løvverket eller på de hvite bjerkestammene var utrolig spennende. Kikke litt etter naturens eget kunstverk og forsøke å fange samme stemning på bilde som jeg selv opplevde.


Det er utrolig hvor mye rart man oppdager bare man slipper fantasien litt løs ;-)


Et fantastisk område godt tilrettelagt for alle som ønsker å bruke det. Unn dere et besøk om det er med eller uten kamera, og om en liten stund når eggene klekkes i alle de reir som befinner seg rundt om på kvister og grener vil det bli et yrende fugleliv der :-)

En tidlig morgentur, bare sitte og høre på fuglekvitter med en god varm kaffeskvett i koppen ..? Anbefales!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar