Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

fredag 22. mai 2015

Da Satan sjøl kom til trollskogen ..


Det startet som en helt vanlig kveld i trollskogen. Trollene satt å lente seg til buske-leggene å hvilte akkurat slik de pleier å gjøre etter en lang dags flukt fra sollyset. Alt virket til å være som normalt.

Jeg bestemte meg for å legge turen bortom trolltjern. Et magisk lite tjern som står loddrett fra bakken og lar deg kikke inn som i et speil. Egentlig er det en hemmelig portal, men denne kvelden rakk jeg aldri å gå inn ..


Mens jeg stod der å kikket hørte jeg plutselig en råtten stemme som sa: "Jasså Hagen, du er ute på trolljakt"? Jeg snudd meg rundt og stirret rett i ansiktet på Satan sjøl ..


"Jasså sa jeg, så du vet hva jeg heter"?
Han vendte seg mot meg og lo meg hånlig rett opp i ansiktet så jeg kjente ånden av ihjelpinte sjeler og forråtnelse. Aldri har jeg kjent på følelsen av slik brutal ondskap som jeg gjorde nå.

"Så hva bringer Satan sjøl til bygda da spurte jeg"?

"Hørte det skulle være vårtreff ved Ellingsjø`n denne helga, så da tenkte jeg å ta turen dit for å gjøre litt faanskap var svaret. Jeg vet om en snarvei hvis du tør å bli med sa han. Ingangen er rett bak meg" ..

Jeg forstod det var en løgn, men kikket bort. Det jeg fikk se var inngangen til sjølveste hælvete ..


"Jeg tror det få bli en annen gang" svarte jeg mens jeg stirret ham rett i øynene uten å vike.
Han smilte skjevt, så lente han seg mot meg mens han sakte pustet ut en råtten damp i ansiktet på meg. Han gransket meg opp og ned noen sekunder .. "Vi sees" sa han og forsvant inn gjennom hælvetes port ..

Trollskogen hadde mistet sin uskyld ..8 kommentarer: