Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

mandag 27. april 2015

Linerle på min måte ..


I går kveld satt jeg fem timer å ventet på bever (Som aldri kom). Mens jeg ventet kom det en linerle å satte seg på en liten torvøy rett utenfor myrkanten. Linerla er for meg det aller sikreste vårtegnet, kanskje den fuglen jeg venter mest på hvert år.


Jeg fikk den i motlys og ble sittende å leke med forskjellige eksponeringer. Dette med tanke på hvordan jeg skulle presentere sluttresultatet. For meg handler det om å tilføre noe til bilde som kanskje ikke er helt A4, men som allikevel får den som ser til å stoppe opp noen sekunder.


Jeg synes de svake fargenyansene i fjærdrakten og det røde på lyngen står i fin kontrast til det sorthvite og gjør at helhetsinntrykket blir litt mer spennende enn monotont sorthvitt. Synes personlig det balanserer bildene bedre? For meg er det fortsatt naturfoto selv om etterarbeidet kanskje faller noen tungt for hjertet ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar