Velkommen!

På denne siden vil jeg legge ut bilder fra mine turer med kameraet. Dyr, fugler, natur og landskapsbilder er det jeg liker best. Forsøker å formidle på min måte og håper du finner glede i å kikke på bildene i bloggen :-)

torsdag 5. mars 2015

Dagens Coolpix

Kalle drømmer om sin vakre alv som danser i skogslysningen

Møt Kalle.
En litt unnselig fyr som ofte er rundt meg i skogen. En ensom men selskapssyk skapning.
Opprinnelig fra Hadeland, men måtte flytte på seg etter en affære med en av stedets mer løsslupne alver. Hans apetitt på vakre kvinner har ført ham inn i en tilværelse i skyggenes ensomhet. Han liker ikke for mye oppmerksomhet fra fremmede og gjør så godt han kan for å holde en lav profil.

Han så litt trist og lei ut, så jeg brukte litt tid på å få ham til å ta en mer begripelig form slik at vi fikk snakket sammen. Det tok litt tid denne kvelden, men til slutt ga han etter.

Etter en lengre prat viste det seg at Kalle rett og slett var trist fordi han savnet en kvinne i sitt liv. Han var lei av å være en drømmer. Ryktet han pådro seg i Hadelands dype skoger som en Don Juan og kvinneforfører forfulgte ham og han begynte å bli sliten av å leve i ensomhet.

Vi hadde en lang prat denne ettermiddagen, vi la en plan for Kalles videre fremtid. En plan som kanskje fører til at han finner seg ei real trollkjerring. Men først skal han en svipptur til Hadeland der han har noe uoppgjort å ta tak i.

Det var en litt vond opplevelse og se at han tuslet tungt avgårde mens han sank dypt ned i råtten snø for hvert skritt han tok. Med lutet rygg og bøyd hode forlot han meg denne ettermiddagen. Kalle var en slagen mann, men litt mer håpefull nå enn når jeg først møtte ham.


Trollet er fantasiverdenens kamelon. De kan forandre både form og utseende. Denne gangen oppdaget jeg Kalle ved en ren tilfeldighet mens jeg lekte meg med skygger og refleksjoner. Andre ganger er det enklere og de har en mer fysisk form. Som trolljeger må man ha evnen til å se med et barns øyne og tenke med et barns åpne sinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar